*       *       *


Ne face o deosebita placere si onoare sa va anuntam ca am devenit unici importatori ai accesoriilor pentru dresaj GAPPAY, unul dintre producatorii de profil de elita ai Europei. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, firma GAPPAY a cunoscut o dezvoltare dinamica, devenind intr-un timp extreme de scurt lider pe piata, cu exporturi in 39 de tari, din intreaga lume. Acest lucru se datoreaza politicii sale de productie, conform careia articolele sunt lucrate integral manual, din materiale de o calitate exceptionale si supuse celor mai severe teste de fiabilitate. Este vorba de politica succesului, conform careia singurul principiu si unica abordare o reprezinta caliatetea produselor.
Compatibilitatea noastra cu acest producator, motiv pentru care am si fost desemnati unici importatori, consta in pasiunea pentru lucrul cu cainele, in dorinta de comunicare, in atentia pentru detaliu in aceasta privinta, in incercarea de a gasi mereu noi abordari care sa vina in ajutorul unei mai bune intelegeri si manipulari a comportamentului canin.

Multe din accesoriile de dresaj GAPPAY pe care le aducem in Romania sun aparitii in premiera pe piata noastra – suntem convinsi ca le veti descoperii extrem de repede utilitatea si ca va vor deveni indispensabile prin noile moduri de abordare foarte eficiente pe care ele le ofera. Indiferent de metoda de dresaj abordata GAPPAY ofera ,,ustensilele” necesare; prin noi veti descoperi sau re-descoperi placerea de a lucra cu cainele.


Suntem convinsi ca dedicarea noastra si calitatea indiscutabila a produselor ne vor transforma in partenerul dumneavoastra. GAPPAY este deja sponsorul official al Clubului National de Coibanesc German Bucuresti, participant si organizator al evenimentelor acestuia si colaborator al celor mai importante scoli de drasaj din Bucuresti: Scoala de dresaj canin Kris, Romano, Dresaj Gabriel Cocu, WorkDogs.*       *       *       *       *